عسل طبیعی
خوردن عسل برای سالم زندگی کردن
1.باعث تقویت حافظه میشود.عسل همچنین به جذب کلسیم در مغز و بنابراین به حفظ حافظه کمک میکند.
2.موجب سلامت مو و یک مرطوب کننده طبیعی برای صورت می باشد.
3.قدرت بینایی را افزایش میدهد.
4.ضد اضطراب و شادیآور است.
5.به دلیل خواص ضدالتهابی عسل، این ماده قادر است تا به کاهش علائم آلرژی کمک کند.
6. گلوکز و فروکتوز عسل به سرعت وارد جریان خون میشوند و این کار باعث تقویت انرژی مورد نیاز برای تحرک شما خواهد شد.
7.شیرینی عسل باعث بالا رفتن انسولین خون شما میشود که این امر به نوبه خود باعث آزاد شدن سروتونین فرستنده عصبی میشود. سپس، بدن سروتونین را به ملاتونین (مادهای شیمیایی که به خواب شما کمک میکند) تبدیل میکند.
8. زمانی که محلول رقیقی از عسل و آب را بر روی پوست سر خود بکار ببرید و این محلول را به مدت چند ساعت بر روی پوست خود باقی بگذارید، پوست سر شما در سریعترین زمان ممکن به وضعیت سلامت قبلی خود باز خواهد گشت.
3 نکته جهت تشخیص عسل طبیعی
1.عسل طبیعی شل است
عسل طبیعی که بدون شکر است و بیشتر برای درمان بیماری ها استفاده می شود، برخلاف تصور مردم، نسبتا شل است.
2.عسل طبیعی به سختی در آب سرد حل می شود
یک قاشق عسل را اگر در درون یک لیوان آب سرد بریزیم، به ته لیوان رفته و ته نشین می شود و به سختی در آب سرد حل می شود؛ اما عسل های صنعتی قبل از رسیدن به ته لیوان از هم باز می شود.
3.عسل طبیعی شکرک می زند
عسل طبیعی حتما شکرک می زند اما عسل غیرمرغوب شکرک نمی زند؛ البته این به آن معنا نیست که عسل بلافاصله پس از خارج شدن از کندو شکرک بزند، بلکه شکرک زدن شرایطی دارد.در شکرک بستن عسل زمان و شرایط نگهداری بسیار مهم است؛ به عنوان مثال عسل طبیعی گل جعفری، یک ماه بعد از خارج شدن از کندو شروع به شکرک زدن می کند و برخی از عسل های جنوب کشور مانند عسل گل قنقال بعد از 2 سال و به صورت آهسته، شروع به شکرک زدن می کنند.