انبار
این کار را نیز از ما بخواهید...
برای نگهداری از مواد غذایی و یا هر وسیله ای که بصورت عمده موجود است ما نیاز به فضایی بزرگ مانند انبار و یا خزانه داریم . از شایع ترین انبارهایی که در آن آفات و یا حشرات دیده می شوند انبار مواد غذایی می باشد که اگر استانداردها را رعایت کنند دچار آفت زدگی شده و حشرات آلوده در سطح انبار گشترش می یابند . که از بهترین راه های از بین بردن این عوامل نابود کننده در انبار کمک خواستن از نیروی متخصص سمپاشي می باشد که شرکت پرتو سازگار این خدمات مشاوره را بصورت رایگان برای همه در نظر گرفته و بعد از اعزام نیروی مشاور و تشخیص درست مشکل منطقه متخصصین گروه سمپاشی انبار محل را از هر گونه آلودگی پاک خواهند کرد . همان طور که میدانید سم پاشی انبار و خزانه باید توسط نیروی ماهر انجام شود تا به محصول داخل انبار آسیبی وارد نشود به غیر از جلوگیری از آسیب به انبار باید به سلامت افراد حاضر و کارمندان داخل انبار هم توجه کرد . پس بهتره است که همه جوانب را برای انجام سمپاشی انبار و شرکت مورد نظر خود رعایت کنید و مطمئن باشید که با انتخاب گروه پرتو سازگار کالای انبار و سلامت کارکنان خود را تضمین کرده اید.
آفات در انبار
تعدادی از جانورانی که محصولات را مورد حمله قرار می دهند که بیماری و ویروس های مختلف را در انبار منتشر می کنند . دانشمندان طبق تحقیقاتی که انجام داده اند گکفته اند که 800.000 هزار گونه حشره در از بین رفتن گیاهان نقش دارند .
کشاورزانی که در طول سال تلاش کرده تا بهره تلاش خود به وقت آن بهره برداری کنند پس از برداشت محصول خود به مقدار زیاد آن را روانه انبار می کنند که اگر انبار در شرایط مناسب نباشد که این شرایط مانند مکان مناسب و شرایط آب و هوایی است به سرعت محل خوبی برای تکثیر زیاد حشرات و جانوران خواهد بود چرا که تمامی شرایط را محیا ساخته است.
تعداد زیادی از حشرات و جانوران مانند : سوسک ، کنه ، جوندگان و... که باعث خرابی محصولات انبار می شوند روی کیفیت ، ارزش تجاری ، قیمت محصول و حتی نابودی محصول تاثیر زیادی دارند . در منطقه های گرمسیر این خسارت ها به طبع بیشتر خواهد بود.
*عوامل زیان آور در انبار
دو گروه هستند که شامل عوامل زنده و عوامل غیر زنده می شوند . عوامل زنده مانند : حشرات و جانوران ، میکرو ارگانیسم ها ( همان قارچ ها و کپک ها و باکتری ها هستند ) و پرندگان . عوامل غیر زنده مانند : آب و هوا ، مکان انبار
*نکاتی که در پیشگیری از آفات انبار باید انجام دهیم
-در درجه اول مکان انبار باید در جای مناسبی واقع شده باشد
-تمیز بودن انبار از نکات بسار مهم است
-سقف و دیوارهای انبار باید سالم ، صاف و بدون هیچ درز و شکافی باشد
-کف انبار باید سالم و غیر قابل نفوذ از آب و رطوبت باشد
-باید دارای سیستم تهویه بوده و پنجره های آن بطوری تنظیم شده باشد که آفات از آن عبود نکنند
-انبار باید قابل سمپاشي باشد و بتوان به راحتی آن را ضد عفونی کرد
-رنگ همه جای انبار باید سفید باشد
-محصولاتی که تحویل گرفته می شود باید تمیز ، سالم و خشک باشد
-از نکات خیلی مهم این است که محصولات انبار قدیم با محصولات انبار جدید مخلوط نشود
-کیسه ها و جعبه های نگهداری مواد باید تمیز و عاری از هر گونه افت و آلودگی باشد
-انبار خالی باید قبل از دریافت محصول جدید تمیز و پاکیزه باشد
-تمامی محصولات باید حداقل نیم متر از دیوار فاصله داشته باشند
-در زیر محصولات باید پالت ها و قالب های چوبی قرار داده شود
-انبار باید به طور مرتب بازرسی شود و با نمونه برداری از محصول وضعیت آن بررسی شود
*پس از متوجه شدن وجود آفات در انبار
-شناسایی کلنی ها
-مسدود کردن کلنی ها
-از بین بردن لاشه های آفات
*نکاتی که در هنگام سمپاشی انبار باید رعایت شود
-تمامی درزاها و شکاف ها و هر راه نفوذ باید بسته باشد
-در روزهایی که باد شدید می وزد از سمپاشی خودداری کرد
-پس از انجام سمپاشی باید از برداشت محصول خودداری کرد
-پس از سمپاشی دوره اول اگر باز هم آفت مشاهده شد و یا موجودات بطور موقت از محل دور شده اند و دوباره به محل بازگشتند و در تماس با مواد سمپاشي نبوده اند تا از بین بروند باید با گروه پرتو سازگار تماس بگیرید تا مرحله دوم از سمپاشی را انجام دهند تا بطر کامل از انبار ریشه کن شوند.